Ana içeriğe atla

Yaratıcı'nın Yazılımsal Bilinç Mekanizması (Kanal Bilgisi)

Bu muazzam bilgileri paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Evrenin temel bilgisini bize aktaran Minda'ya sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Umarım insanlık bu bilgilerin değerini bilir ve pozitif yönde düşünerek kendi tekamülleri yolunda düşünsel ve zihinsel, boyutsal ve frekansal yükseliş için kullanırlar. Hazar Tandoğan


Minda:
Ben Arkturus Konseyinden Minda. Sana bilgi aktarmak için buradayım. Bana soru sorabilirsin.


Hazar Tandoğan:
Merhaba Minda. O zaman aklımdaki ve herkesin de çok merak ettiği bir soruyu soracağım. İlk yaratılan şey neydi? Kâinat nasıl yaratıldı?

MİNDA: İlk gezegenleri ve sistemleri oluşturan ilahi bir programlama mekanizması ve elektronsal dalgalardı. Daha iyi anlamanız için bu mekanizma için yazılımsal tanımınızı kullanabiliriz. Bu yazılımsal ışıksal dalgalar mekanizması kendi çevresinde dolaşarak ışığı formülize edip, birbiriyle ilişkilendirerek SIVI IŞIK VE SESİ üretti, daha sonra bu iki plansal sistemleri kullanarak ilk maddesel yapıları inşa ettiler. Bu yazılımsal elektronsal ışığı sıkılaştırılmış madde yapılarını bir araya getirdi ve kendi etraflarında dönmelerini sağladı. Bu ışık parçacıkları bilinçlidir ve direk yaratıcının bilincinden besleniyorlar. Yaratıcı kendi öz benliğindeki bilgileri bu yazılımsal ışık bilince aktarırken, gereken her tür bilgiyi sürekli transfer ederek yazılımı günceller. Böylece galaksiler ve sistemler, yeni yaşam formları ve yeni evrenler oluşur. Bu elektrronsal ışığın en briz özelliği şeffaf olmasıdır. Biz yaratılmışlar tarafından kontrol edilemez. Ancak evrenin enerjisini ölçtüğümüzde dolaşan bu kuantumsal yazılımı keşfettik. Bu ışıksal yaratım elektrodalgasının tüm kâinatı sarıp sarmaladığını gözlemledik. Sıvı ışıktan çok daha farklı bir yapıdır ve kendi bilinci de vardır. Ancak bu bilinç kendi başına hareket edemez ve tamamen yaratıcının kontrolü altındadır. Yaratıcı’nın bu bilinç ile sürekli bağlantıda olup gereken yere müdahale ve nüfuz etmektedir. Bu nedenle de inanılmaz boyutlardadır ve bir sınırı yoktur. Yalnız zaman zaman içe doğru çekilir ve güncellenir. Bu yazılımsal bilinci takip ederek işlevini gözlemleyebildik. Yaratıcının sistemdeki etkileri daimidir ve asla kesilmez. Bağlı olduğu kaynağın maddesel âlemler olmadığını keşfettikten sonra yaratıcı tarafından kontrol edildiği konusu ikna olduk.  


HazarTandoğan: Bu yazılımsal ışık bilinç yaratıcının bilincinden bağımsız bir mekanizma değildir dediniz; peki, otomatik bir çalışma özelliği var mıdır?

MİNDA: Evet, Bağımsız değildir, yaratıcının komutları ile çalışır. Yaratıcı kendi bilincine bağlı tuttuğu bu yazılımsal enerjiyi istediği her yere yayarak kâinatları ve sonsuzluğu kontrol eder. Bu nedenle sizler O’nun için “her yerdedir” algısına sahipsiniz ki bu çok doğrudur. Çünkü bu yazılım sizin bilincinizde, bitkilerin ve diğer canlıların, gezegenlerin ve galaksilerin her bir zerresinin içine nüfuz eder ve istediği işlemi gerçekleştirir. Yaratıcı her şeyi ona yükledi. Sizin algılarınızdaki gibi otomatik bir sistem özelliği yoktur.

HAZAR TANDOĞAN:
Bu mekanizma için Yaratıcının düşünce frekansı diyebilir miyiz? Ve yaratıcı negatif plana neden müdahale etmiyor?

MİNDA: Düşünce frekansı değil ama düşünce frekansının taşıyıcısı ve yansıması diyebiliriz. Yaratıcının yazılıma dönüşmüş bilincidir. Yaratıcı negatif plana istediği zaman müdahale edebilir ama etmemesinin birçok sebebi vardır. Negatif plan varlıkları da bu varoluşun bir parçasıdırlar. Sizin için negatif görünen her şeyde aslında sizin tekâmül sürecinizi iyi yönde etkileyen nedenler vardır. Bu sizin için gerekli olan bir durumdur. Negatif plan, pozitif planın nedensel paralel dünyasıdır. Onların tekâmülleri için yardım etmesi gereken varlıklar sizler ve bizleriz. Sizleri de bu yolda desteklemek sizden daha üst frekanslarda olan varlıkların görevidir.

Hazar Tandoğan:
Yazılımsal enerjidir ve bilinci vardır ama kendi başına hareket etmez dediniz. Bizim tanımladığımız ve ismen sistemsel Melekleri tarif ettiniz diyebilir miyiz?

MİNDA: Bazı melek tanımları da aslında bu tip yaratım araçlarına işaret eder. Ancak bu mekanizma için diyemeyiz. Çünkü hem sistemsel melekler hem varlıksal melekler bu mekanizmanın ve yazılımın yaratımından sonra yaratıldılar. Bu yazılımsal plan Yaratıcı tarafından yaratılan ilk plandır.


HAZAR TANDOĞAN: Bu bilincin yapısındaki komutlar nedir?

 MİNDA: Sizin henüz yeni tanıştığınız yazılımlar ve bilgisayarlarda kullandığınız yazılım dillerinin hiçbirine benzemez. Tamamen algısal ve zihinsel kodlamalarla donatılmış bir mekanizma ve yaratım aracıdır. Ne sayılar ne de geometrik şekiller barındırmaz. Tamamen düşünsel ve telepatik özelliklerle çalışır. Bu deyimler sizin durumu daha iyi algılamanız için kulandım. Aslında bu terimler de durumu karşılamıyor. Yaratıcının bilincinden yayılan düşünsel ve OL’ları algılayıp uygulayan bir yazılımsal bilinç diyebiliriz. Kendi programı içinde sayılar ve geometri gibi maddesel araçları kullanmaz ama üretir. Yaratım için yaratıcının komutları ile ilk önce bu saydıklarımı yarattı.



HAZAR TANDOĞAN:
Bu yazılım aslında yaratıcının kendi bilincinin parçası diyebilir miyiz?

MİNDA: Zaten her bir zerre böyledir. Ama senin kastettiğin şey büyük çaplı evrensel anlamdaki enerji türü ile örtüşen bir bilinç ise, hayır. Bu yaratıcı bilincinin bir yansıması veya sadece komutları uygular. Uygulayıcı bir yazılımdır. Ancak yaratıcının bilinç frekansı ile direk bağlantıdadır. Yaratıcının kendi bilinç parçası olamaz. Zira ikisinin yapısı ve titreşimi kesinlikle farklıdır.

HAZAR TANDOĞAN:
Bir şekli var mıdır?

MİNDA: Şeffaf ve şekilsizdir. Her yerde dolaşır.

HAZAR TANDOĞAN:
Sıvı ışıktan farkı nedir?

MİNDA: Sıvı ışık da bu yazılım tarafından yönetilir, Sıvı ışık madde yapısının ham maddesidir. Oysa yaratım ve kontrol yazılımı olan bu elektronsal benzeri yapı içerisinde asla madde yoktur ve son derece yüksek bir frekansa ve hıza sahiptir.

HAZAR TANDOĞAN:
Bu yazılımın her yere müdahale edebileceğini söylediniz. Peki, o halde evrensel anlamda olan ve olacak her şey de bu yazılımın icraatları ve tabii ki yaratıcının komutları ile gerçekleşiyor. O halde neden dünya gezegeninde bu kadar acı ve zorluk var? Neden bu durdurulmuyor?

MİNDA: Aslında bu sorunun cevabını biliyorsunuz. Bu sizin deneyimlemeniz gereken bir süreçtir. Bizim de size bu alanda destek olmak bizim deneyimlememiz gereken bir durumdur.

HAZAR TANDOĞAN:
Bizlerin de yaratımı bu yazılım aracılığı ile mi gerçekleşti.

MİNDA: Kâinatta var olan her şey direk yaratıcının iradesi ile bu yazılım aracılığı ile yaratıldı. Dolayısı ile yaratıcının Ol’ demesi ile olduk. Bu yazılım sadece bir araçtır. Madde ile yüksek bilinç olan yaratıcı arasında aracılık yapan bir ara kablo gibidir. Yaratıcı kâinatların hepsinde dolaşır ancak kendi muazzam yükseklikteki titreşim frekansını yarattığı kâinatlara dâhil etmez, ederse her şey aniden Nur olarak tanımlanan forma dönüşür ve O’na döner. Bu da tekâmül sürecindeki algılanması istenenin, gerçekleşmemesini sağlar. Dönüşümü zaman çizelgesinde yaymak ve anın hızlanmaması için kâinatın frekansına uyumlu olan bu yazılımı kullanır. An yavaşlatıldı ve algılanması sağlandı. Tüm bilgiler anda bu yazılımsal sisteme aktarıldı ve daha sonra an yavaşlatıldı ve sonsuzluğa yayıldı. Bu yayılma zamanın yaratımına neden oldu. Zamanlar farklı biçimlerde formüle edildiler. Bu nedenle algımızdaki yayılmış an ayrıntıya ve açıklığa ihtiyaç duyarak detaylara gerek duyulur.



MİNDA:
sevgili Hazar, Arkturus’lular olarak daima yanınızdayız ve bilgi aktarmaya devam edeceğiz. Tüm dostlara ve bizleri çağıran herkese selam olsun. Sevgi ve Nur ile kalın.

HAZAR TANDOĞAN:
Bizimle iletişim kurup bize destek olduğunuz için size minnettarız. Benimle bağlantıda olan herkes, sizlere sevgilerini ve şükranlarını sunuyor. Bu tarif edilemez duyguyu ve sevgiyi tattırdığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

05.04.2018
©Hazar Tandoğan / Genesis- Kozmik İfşaat / Sayfa 41-45 


Yorumlar

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar

Kuantum NOKTA Mikroiğne Aşılama ve BİLL GATES

Yazılarımın çoğunda antik dönemlerden günümüze insan DNA'sı üzerinde yapılan değişimler ve deformeler hakkında fikirlerimi beyan ettim. Bu girişimlerin en güncel aşmasını ifşa ediyorum;    Bill Gates;  Bill ve Melinda gates vakfı adı altında  bağlı olduğu bu karanlık oluşum,  (Buna anunnaki mi dersiniz, negatif plan mı, illuminati veya lusiferian; satanism vs...) insan DNA'sını değiştirmeye yönelik yeni bir tür çip üzerinde çalışıyorlar ve sanırım son aşamalarına dahi gelmiştir. Zaten koronavirüs salgınının amacı da insanları buna hazırlamaktır. Onların birbirini suçladığına bakmayın. ABD, Çin'i suçlar, Çin ABD'yi, Hepsi birbirini suçlar dururlar bu onların oyalama ve kafa karıştırma ve en önemlisi KORKU salma yöntemlerinden birdir. Bu yeni tip ÇİP Mikroiğne aşı sistemi olarak tanımlanıyor. KUANTUM yapılı bir nanoçiptir. Başka deyişle bir nanokuantum çip veya programlanabilir bir kuantum yazılım sistemi gibidir. Burada benim kendi düşünceme göre dah

Antarktika Uygarlığı

Dünya’nın her iki kutup bölgeleri olarak bildiğimiz ıssız ama aslında ıssız olmayan alanlarda oldukça yüksek teknolojik varlıklar yaşamaktadır. Her iki kutupta da üsleri olan ancak Güney kutbunda ana merkezleri olan Antarktika uygarlığının kökenleri çok antik dönemlere Atlantis’e kadar uzanır. Atlantis’in Agartha’dan yüzeye çıkış yaparak inşa ettikleri bir uygarlık olduğunu söyleyebiliriz.   Antarktika uygarlığının Agartha ve Atlantis, Mu gibi antik medeniyetlerin devamı olduğunu da. Agartha’dan yüzeye çıkış yaparak medeniyet inşa eden Atlantis’lilerin oldukça mücadeleci bir geçmişleri var. Agartha inşa edilmeden önceki yüzey savaşları, Negatif ittifakın yüzeyi ele geçirilmeleri, bir süre sonra ise püskürtülerek geri çekilmeleriyle yüzeydeki Atlantis uygarlığı inşa edilmişti. Sirius’lular Orion’daki yaşamın özellikle dragonoid türlerce istila edilişinden sonra hareket geçtiler. Bu varlıklar Arkon’ların kontrolü altındadır ve halen evrenimizin farklı noktalarında istilacı ve s

Melezleme programı, Chemtrails ve Arkonlar ; İfşaat

Dünya, iklimini değiştirmiyor. Küresel ısınma da bir aldatmaca. Manipülatif bir söylenti. Dünyanın enerji alanı değişiyor. Dünya bizim için değil onlar için yaşanmaz frekansa ulaşıyor. Bu nedenle de iklimi değiştirmek ve dünyanın ısı, enerji ve atmosfer dengesini bozmak isteyenler var. Bunun için en gözle görülür uygulamalarıysa Chemtrails 'dir. Son zamanlarda özellikle de 1950’lerden sonra insanlık bilinç ve zihinsel algı olarak farklı ve önceki evreye göre daha yüksek bir seviyeye ulaşmak için önemli değişimler yaşamaya başladı. Bu değişimin insanlık için getireceği en önemli durumun bütünsel yükselişin temellerini oluşturmaya yönelik adımlar ve dünya genelinde farkındalıklar yaratarak insanlığın algısal ve titreşimsel yükselişine sebepler oluşturmaktır. Bir sonraki yüksek frekans insan varlığının oluşumuna sebepler yaratan yeni enerji rezonansları ve titreşim alanları yükselmeye odaklı ve yatkın olan biz insanoğulları için son derece önemli ve pozitif bir gelişme olsa da

Negatif Enerjiler ve Etkilerden Korunmak için Tavsiyeler

Metafiziksel olarak yaşanan negatif durumların ana sebebi frekansın düşük olmasıdır. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak frekans yükseldiği zaman negatif durumlar da zamanla ortadan kalkar. Özellikle negatif enerjili varlıkların etkisinde olduğunu düşünenlere tavsiyem, pozitif anlamda frekansınızı yükseltin. Bunun için de 1- En başta Yaratıcı'yla aranızdaki bağı güçlendirin. Bunun için ona odaklanıp dua edin. Sadece O'nu hissedin. O beşer değildir. Sizi duyar. Yeterki inanarak  ve samimiyetle ona odaklanın. Onun enerjisini ve yoğun sevgi frekansını algılamaya çalışın. 2- Hakiki gül suyu hergün evinize ve cildinize sürdüğünüzde zamanla frekansınızın arttığını göreceksiniz. Evinizin köşelerine koyacağınız büyük parçalar halinde kaya tuzu (küçük çocukların ulaşamayacağı) evinizin negatif enerjisini emer ve etkisiz hale getirir. 3- Doğayla zaman geçirin. Ağaçlara sarılın. Onlara sizdeki negatif enerjiyi almasına izin verin. Çiçekleri koklayın. 4- Çıplak ayak temiz t

Sivrisineklere Karşı Bitkisel Öneriler Araştırma ve Derleme

  Sivrisineklere Karşı Bitkisel Öneriler Araştırma Derlemesi   UYARI:   Önereceğimiz çözümler Çocuklar, Hamileler, Kalp ve tansiyon hastalarında, alerjik bünyelerde ve diğer ciddi rahatsızlığı bulunan kişilerde Doktora danışarak ve Temkinli kullanılmalıdır.       Günümüzde insan veya insan formundaki diğer türlerin Tanrıcılık oynaması ve bu ilahi nizama karşı durmaları oldukça belirgin ve hissedilir hale gelmiştir. İnsanın yaratılışıyla başlayan bu sürecin belki de milyonlarca yıllık bir geçmişi vardır. Bu gün geldiğimiz noktada bilim ve ilim adı altında insanlara empoze edilen veya dayatılan olguların tamamının masum olduğunu düşünmek saflık olur. Biyolojik, kimyasal, Frekansal, Gıda, Giyim, Eğitim, Siyaset, Medya, Müzik ve aklımıza gelen her alan bu bilinmez sandığımız ama aslında bilinen aklın kontrolü altındadır. Son zamanlarda pandemiyle birlikte bu daha da hissedilir hale geldi. Aslında hep vardı fakat fark edilme seviyesi artmış oldu. Nüfusu azaltma ve kalan insanları

TEKGÖZ, 3.GÖZ Nedir? Ne Değildir?

Özet olarak: Antik medeniyetlerden günümüze kadar gelen birçok sembol vardır. Bunların çoğu tek bir anlama sahip değil birçok anlamı vardır. Tek göz sembolü de bunlardan biridir. Birçoğumuz bu sembolün negatif anlamı olan şekliyle tanıdık. Ancak temelde iki çeşit tekgöz sembolü olduğunu ve bunların her birinin düalitenin iki ucundaki anlamları temsil ettiğini bilmeliyiz. Sembolik olarak kullanılan tekgöz Horus’un gözü mitlerdeki anlatımları değerlendirdiğimde her iki anlamı da bir arada taşıdığını görüyorum. Aslında Horus’sun gözü düalitenin savaşını anlatıyor diyebilirim. Daha sonra hikâyenin yön değiştirmesiyle ve Seth’in kör kalmasıyla iki farklı manaya bürünüyor ve ayrışıyor. Biri aydınlık diğeri ise karanlık alemleri temsil eden semboller haline geliyor.  El ile veya başka bir şekilde kapatılıp oluşturulan tek göz sembolü karanlık varlıkları ve onlara bağlı toplulukları temsil eder. Bunun kökenleri ayrıca Gnsotik metinlerdeki karanlık alemde hapsolup ışık alem yani ruhsal al